25 Ιανουαρίου 2012

Ρωσία, μία άτυχη χώρα


Τον Οκτώβριο του 1917, το μέγα Ορθόδοξον κράτος της Ρωσίας έπιπτε στα χέρια μιας εβραϊκής δράκας διεθνών συμμοριτών και κατ’ εντολήν του διεθνούς Σιωνισμού ήρχιζεν ο ανασκολοπισμός και η εξαθλίωσις του. Η επιλογή εγένετο ως χώρας πρόσφορης για το κομμουνιστικόν πείραμα τόσον διά την Ορθοδοξίαν της, όσον και διά την όλην πολιτικοκοινωνικήν κατάστασιν η οποία επικρατούσε. Το χαμηλόν οικονομικόν της επίπεδον (άθλιον εις πολλά του σημεία) ενίσχυε και ενεθάρρυνε την επιλογήν αυτήν.
    Ο φρικτός διωγμός των Ορθόδοξων ήρχισεν ευθύς αμέσως με την οργάνωσιν του κομμουνιστικού κράτους και την εμπέδωσιν των δομών του. Αντιθέτως, οι συναγωγές εκρατήθησαν ανοικτές και ιδρύθησαν νέες, καταστάσις που θα επικρατήση καθ’ όλην την διάρκειαν του καθεστώτος, με μικράν εξαίρεσιν (εις πρόσωπα μόνον) επί εποχή Στάλιν.
    Το «σκηνικόν» όμως θα έπαιρνε την πλήρην μορφήν με την συμφωνία της Γιάλτας, όπου θα εξεχορούντο εις τον κομμουνισμόν εκατομμύρια ελευθέρων ανθρώπων από τρείς καραγκιόζηδες, πιόνια της διεθνούς εβραϊκής μαφίας. Τα Ορθόδοξα κράτη εκαλούντο να πληρώσουν το τίμημα της πίστεως των και συγχρόνως να μετατραπούν σε όργανα προωθήσεως ενός σατανικού, κυριολεκτικώς, σχεδίου, διά την υποδούλωσιν της ανθρωπότητος. Και εδώ συνέβησαν τραγικά πράγματα.
    Ο χονδρός «πατέρας της νίκης» εμφανίζει με μεροληπτικά του απομνημονεύματα σε χρόνο που πάντες απορούν για να δικαιολόγήση τα αδικαιολόγητα και εφευρίσκει τον όρο «σιδηρούν παραπέτασμα» για να χωρίση την ανθρωπότητα στα δύο προς όφελος του διεθνούς παιχνιδιού που απαιτούσε για την περίπτωσιν δύο παίκτας.
    Οι έχοντες γνώσιν και κρίσιν βλέπουν, ότι ο κομμουνισμός είναι ένας χάρτινος πύργος, ανατρέψιμος την οποιαδήποτε επιθυμητήν στιγμήν. Παραμένει όμως για να ενδυναμώνονται τα διεθνή τράστ των οπλοστασίων, τα οποία αποφέρουν τρισεκατομμύρια στο απρόσωπον διεθνές πολυεθνικόν εβραϊκόν κεφάλαιον. Την Δύσιν, οι εβραίοι ελέγχουν με την Μασωνίαν, κεφάλαιον, πολιτικούς, κομμουνιστικά κινήματα, αναρχικούς, «προοδευτικές» κινήσεις, κουλτούρα, διανοουμένους, την δε Ρωσία μέσα από πολίτ-μπυρώ.
    Όταν οι πολυεθνικές (εβραϊκές) εταιρείες κατορθώνουν να επικρατήσουν παγκοσμίως και το νέον σχέδιον περί ΕΟΚ έχει τεθή εις «καλόν δρόμον», τότε οι Εβραίοι ρίχνουν τον κομμουνισμόν στο πρόσωπον ενός ελεεινού των πρακτόρων. Του Μ. Γκορμπατσώφ (ιδέ Φ.Α. 1 «Γκορμπατσώφ το μεγάλο ψέμα» και Φ.Α. 3 «Γκορμπατσώφ το στρατιωτικό πραξικόπημα»). Η Ρωσία, που πάντα διά τον λαόν της παρέμεινε τέτοια, ξυπνά σαστισμένη από τον λήθαργο 72 χρόνων. Φέρει βεβαίως την σφραγίδα της αποτυχημένης Μαρξιστικής οικονομίας, έχει τα προβλήματα της, αλλά παραμένει μία αυτοκρατορία αντάξια αυτής των Τσάρων. Αυτό για τους Εβραίους παραμένει επικίνδυνο και πρέπει να ανατραπή. Αυτοί χρειάζονται τώρα μία υπερδύναμιν, την οποίαν από χρόνων ελέγχουν πλέον καλώς.
    Αιφνιδίως απίθανες εθνότητες ξεπηδούν από τα σπλάχνα της κομμουνιστικής (ρωσικής) αυτοκρατορίας και διεκδικούν δικαιώματα που σχεδόν ποτέ δεν είχαν, αφού η εθνολογική των ύπαρξις ήταν πάντοτε ως κρατική υπόστασις ανοργάνωτος, θολή και άγνωστος. Εάν δεν μεσολαβούσε το Σοβιετικόν κράτος πολλές από αυτές θα ήσαν σε κατάστασιν νομάδων, ημιαγρία και περιφερόμενες στις απώτατες στέπες και τις σπηλιές του Καυκάσου. Παρ’ όλα ταύτα δημιουργούνται τα «κράτη» της Λευκορωσίας, Ουκρανίας, Γεωργίας, Μολδαβίας, Αρμενίας, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Κιργιζίας!!!
    Τα νέα σύνορα αφήνουν απ’ έξω 30 εκατ. Άτομα ρωσικής καταγωγής ενώ παρ’ όλα τα «κράτη» που ιδρύθησαν, η Ρωσία περιλαμβάνει 130 ακόμα «έθνη» ενώ στα ήδη σχηματισθέντα υπάρχουν πολυπληθείς εθνότητες (Οσετοί, Απχάζιοι, Τάταροι), οι οποίοι διεκδικούν τον κρατικόν τους σχηματισμό! Συγχρόνως ο μέγας ρωσικός στρατός διχάζεται εις πολλάς περιπτώσεις αφού άνδρες και υλικά του ευρίσκονται σε ξένα πλέον κράτη, ή άνδρες που ανήκουν εθνολογικώς σ’ αυτά.
    Εξ άλλου έχει κανονισθή από πρίν με συμφωνίες (Σάλτ 1 και 2) να μειωθεί και καταστραφή το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ε.Σ.Σ.Δ. (στο ισχυρότερο του μέρος) ώστε να μη αποτελέση απειλή για την ώρα αυτή της διαλύσεως. Ο Ρωσικός στρατός, το χωνευτήρι αυτό των λαών της ΕΣΣΔ, για πρώτη φορά εμφανίζεται τόσο τρωτός.
    Στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης πουλά τις στολές και τα όπλα του για να ζήση, οργανώνει λαθρεμπόριο με μαυραγορίτες σε χαβιάρι και βότκα, ενισχύοντας τις μαφίες (ιδίως Ρώσων) που δρούν στις χώρες αυτές, ιδίως στην Πολωνία, και που ανταγωνίζονται σε διαφθορά και σκληρότητα εκείνες της Δύσεως.
    Κρούσματα αντιμιλιταρισμού εκδηλώνονται και οι επιστρέφοντες εις Ρωσίαν αξιωματικοί δεν έχουν σπίτια να μείνουν. Σε πέντε χρόνια Γκορμπατσοφικής εξουσίας η δαπάνη για την παραγωγή όπλων μειώθηκε κατά 20% και για την άμυνα 14%. Τα 4 εκατ. Ανδρών εμειώθηκαν τουλάχιστον κατά το 1/3 και το αίσθημα της ταπεινώσεως βαραίνει τους ώμους των αρχηγών του. Η εξαχρείωσις, τα ναρκωτικά και η πορνεία εισέβαλαν ορμητικώς στην πουριτανή Ρωσία καταπίνοντας τα πάντα.
    Τηλεοράσις και περιοδικά γέμισαν ξαφνικά από προγράμματα και θέματα πορνό, ενώ στις κεντρικές οδούς και πλατείες προσφέρεται διατιμημένος αναλόγως ποιότητος ο αγοραίος έρως. Δύο στις τρεις κοπέλες ονειρεύονται να γίνουν πόρνες ή εάν είναι τυχερές να προωθηθούν σε ακριβά κυκλώματα βγάζοντας 1.500 με 2.000 δολ. Μηνιαίως, ήτοι 45.000 -  60.000 ρούβλια, φανταστικόν ποσόν για ένα μέσο Ρώσο που κερδίζει 300 περίπου ρούβλια τον μήνα.
    Επιθυμία, κάθε νέου ο εύκολος πλουτισμός και η φυγή του στην Δύσι. Οι ωραιότερες κοπέλες μας φεύγουν στο εξωτερικό παραπονιούνται οι Μοσχοβίτες. Και αυτό αφού τα καλύτερα μυαλά στον τομέα των επιστημών και της τέχνης έχουν ήδη φύγει στην Δύσιν κλείνοντας ορισμένα καλά, συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες (Καθημ. 19.5.91).
    Η περίφημος K.G.B. απεδείχθη να τρομοκρατείται από το κλίμα τη βίας, του λαθρεμπορίου και των ναρκωτικών που κατακλύζει κυριολεκτικώς την χώρα. Από την άλλη αποδεσμεύεται σιγά-σιγά η τεράστια περιουσία του πρώην Κ.Κ.Σ.Ε., η οποία ανήρχετο σε 5,2 δισ. Ρούβλια και που περιελάμβανε 5.524 κτίρια, 3.583 εφημερίδες και εκδόσεις, 23 σανατόρια και θέρετρα αναψυχής. Πάντως μόλις ανέλαβε ο Γκορμπατσώφ και πριν το στρατιωτικόν πραξικόπημα, ο Λαβέλ Βοστάνωφ, σύμβουλος του Γιέλτσιν, εδήλωσεν ότι δισεκατομμύρια δολλάρια, του Κ.Κ.Σ.Ε. εφυγαδεύθησαν στο εξωτερικόν σε ξένες τράπεζες. Αμερικανός επιχειρηματίας τα εκτιμά σε 10-30 δις. Περίπου.
    Παρ’ όλην δε την προσπάθειαν… εκδημοκρατισμού της Ρωσίας οι δυτικές χώρες δεν εσεβάσθησαν την νέαν κατάστασιν όσον έπρεπε για να στηριχθή στα πρώτα δύσκολα μεταρρυθμιστικά στάδια της εξουσίας της. Η Ρωσία θα κρατηθή ακόμα για αρκετόν καιρό να παραπαίη μέσα στην οικονομική της αθλιότητα, την κοινωνική αναταραχή, αστάθεια και διαφθορά και τις εθνολογικές και ανακατατάξεις και αναταράξεις. Για πρώτη φορά από τον Ιβάν τον Τρομερό το μεγάλο αυτό έθνος ευρίσκεται στην άθλιαν αυτήν κατάστασιν. Ο δε Μ. Γκορμπατσώφ παρ’ ότι άθεος έδειξε ύποπτον ενδιαφέρον στο να επιτρέψη την δημιουργίαν μίας καθολικής έδρας και δύο των Ουνιτών μέσα στο πνεύμα της Διαφάνειας και Περεστρόϊκας.
    Είναι προφανές. Η Ρωσία δεν πρέπει να αφεθή να επανεύρη τον εαυτόν της και την Ορθοδοξίαν της. Τα τωρινά γεγονότα είναι ακόμη η αρχή της σήραγγος. Δυσκολίες θα δημιουργούν ακόμη και τα κατακάθια του κομμουνισμού της παρελθόντος. Πέπρωται όμως όλων αυτών η Αγία Ρωσία να υπερισχύση. Το άτυχον αυτό έθνος το οποίον επλήρωσε με αίμα, μιζέρια και δουλεία την πίστιν του προς τον Θεόν να τεθή μίαν ημέρα επί κεφαλής του μεγάλου πολέμου εναντίον των Δυτικών και του θηρίου της γης και η Ελλάς στον πόλεμο αυτό θα είναι σύμμαχος της.
…………………………………………………………………………………………
    Η Ρωσία παραπαίει ακόμα σαν το μεθυσμένο θηρίο που ξυπνά βρυχώμενο. Συνέρχεται αργά και μέσα σ’ όλην της την παραζάλη αναζητά τον νέον της εθνικόν ύμνο.

Εφημερίδα Ελληνοκρατία - Φύλλο Αγώνος 18 - Μάρτιος 1993

Επισήμανση ιστολογίου:Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα.