14 Ιανουαρίου 2012

" Όσοι το χάλκειον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται ζυγόν δουλείας ας έχουσι "



Ποτέ «παιχνίδια» πολιτικά δεν παίχθηκαν τόσο βρωμερά και προδοτικά για τον λαό και την πατρίδα όσο την σιχαμερή περίοδο της μεταπολιτεύσεως.
Τα πάντα γύρω μας κυριολεκτικώς «πυρπολούνται». Τυχαίο που οι Ρώσοι επεμβαίνουν για τον Εφραίμ; Τι τους νοιάζει ο καλόγερος; Το Πατριαρχείο Μόσχας και ο ίδιος ο Πούτιν! Ξαφνικά υπέρ του Εφραίμ και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων! Τυχαίο; Να σου και ο διοπτροφόρος της Μπιλντερμπεργκ στο Ισραήλ για… συνομιλίες με τους «χαχάμηδες». Τώρα του ήλθε; Ρώσοι και Εβραίοι συμμαχία στα Κυπριακά πετρέλαια. Η Αμερική έξω. Η Ρωσία προειδοποιεί την Τουρκία με τρόπο. Η Αμερική (ΗΠΑ) λυσσά. Όλη της η οργή στο «γωνιακό οικόπεδο» της Ευρώπης. Στην χώρα των «μαλακών». Οι Γάλλοι ανακαλύπτουν στην Μήλο γαιοθερμικό υπόστρωμα, ικανό να δώση ηλεκτρικό ρεύμα στον ελληνικό λαό δωρεάν για 100 χρόνια, ενώ υπάρχει λιγνίτης σε κοιτάσματα μοναδικά στην Ευρώπη και στον κόσμο! Η εταιρεία που ασχολείται με αυτά συνεχώς… φθίνει. Μέσω των τιμολογίων της επιχειρείται η οικονομική απαθλίωσις του λαού.
Λαμβάνονται συνεχώς μέτρα, δήθεν, για την αντιμετώπισι του χρέους. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι κανείς δε θα ελάμβανε ποτέ τέτοια μέτρα εάν ήθελε να σώση το λαό του. Μας σκοτώνουν κάθε μέρα. Κάθε στιγμή. Σε κάθε νέα εμφάνισι νέου δανείου, δήθεν, νέα μέτρα. Η Αμερική πιέζει. Δεν φθάνει μόνον το Δ.Ν.Τ. Μέτρα μόνον για την Ελλάδα. Θέλετε νέο δάνειο; Νέο θάνατο θα έχετε.
Βιάζονται. Η Ελλάδα το «χρυσωρυχείο» της Ευρώπης. Το 2010 έληξαν τα 23 χρόνια συμφωνίας των ΗΠΑ που δεν επέτρεπετο σε κανέναν συμφωνία για τον πλούτο της Ελλάδος. Γνωστό σε όλους από χρόνια. Ο Τζέφρει από τη Μινεσότα και οι γύρω του έκαμαν ότι μπορούσαν.
Πρέπει αυτή η χώρα να εξουθενωθή! Να φιλήση χώμα! Νέος νόμος! Όποιος χρωστάει θα εξοφλεί με το σπίτι ή το χωράφι του! Οι περιουσίες μας στο ελεεινό κράτος και από εκεί στις εβραϊκές τράπεζες.
Ένας χορός από όρνεα, ένας εσμός από αρπακτικά πνίγουν τον αέρα μας, μολύνουν τον γαλανό ουρανό μας , κρύβουν τον ελληνικό ήλιο μας, ζητούν να τραφούν κατεπειγόντως από το πτώμα μας! Τώρα, τώρα, να σβήση ο λαός του Θεού, η γαλανή του χώρα να πέση στα χέρια τους!
Χορός κατασκόπων, πρακτόρων, προδοτών, «αγορασμένων» σε όλη την χώρα. Πιέσεις ποιος θα επικρατήση. Ποιος θα πάρει το «μπον φιλέ» από το πτώμα της θνήσκουσας πατρίδος. Οι πάντες αλληλοπαρακολουθούνται.
Τα κόμματα, η κατάρα του έθνους και το επικίνδυνο λαμόγιο πάντα για την βρώμικη δουλειά. Το κομμουνισταριό περιμένει! Κόκκινο όρνεο πιο πέρα από τα άλλα. Χαίρεται που η Ελλάδα πεθαίνει. Μνηστήρας κι αυτό του πτώματος της! Νεκρόφιλα ζόμπι, παντοτινή απειλή.
Ζούμε τραγικές ώρες! Κι ο λαός; Σιχαμερός στη νοοτροπία του αποφεύγει να δει την πείνα και την δυστυχία εκατομμυρίων συμπατριωτών του, που βιώνουν δίπλα του. Σιχαμερώτερος, αδρανεί. Φοβισμένος, λουφάζει. Σαν την στρουθοκάμηλο περιμένει. Τι; Τον θάνατο του. Ο φόβος είναι ο ζων θάνατος.


ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ

Κωνσταντίνος Νίκης



Επισήμανση ιστολογίου: Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα.