6 Ιανουαρίου 2012

Το καθεστώς των 300 τυράννων


[Σήμερα στον αγιασμό των υδάτων γίναμε πάλι μάρτυρες σκηνών αποδοκιμασιών προς τους πολιτικούς. Η αγανακτήση του κόσμου ξεχειλίζει και στρέφεται εναντίον εκείνων και του συστήματος τους που τον έχουν φτάσει στην σημερινή κατάντια. Λέξεις όπως "κλέφτες, αλήτες, προδότες" ακούστηκαν πάλι προς τους πολιτικούς σε μικρότερη έκταση από τα ανάλογα γεγονότα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ο λαός που συντήρησε αυτό το καθεστώς με τις επιλογές του, τώρα που το "στομάχι του έχει αρχίσει να αδειάζει", ανοίγει τα μάτια του και βλέπει την αλήθεια. Μία αλήθεια που παρουσίαζεται στο παρακάτω άρθρο που έχει γραφτεί πριν 17 χρόνια!]



ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ «ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ -  ΟΙ ΔΟΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ – ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ – ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
            Εκείνοι της αρχαιότητος ήσαν μόνον 30. Εξ άλλου εφρόντισαν το συμφέρον της πόλεως (Κράτους). Την εγέμισαν έργα και ανέβασαν το βιοτικόν επίπεδον των πολιτών. Τα πάτρια διετήρησαν και τα ήθη δεν εξαχρείωσαν (τουλάχιστον απ’ ό,τι  παρέβαλαν). Οι σημερινοί, στο όνομα της ελευθερίας διέπραξαν τα χειρότερα. Με το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως αφήρεσαν κάθε τυχόν προσωπείον και σύσσωμοι ερρίφθησαν εις την μάχην διά την διατήρησιν της εξουσίας χάριν αυτής και μόνον. Τώρα πλέον κατέστη αντιληπτόν εις όλους, ότι ένα μόνον κόμμα υπάρχει που απλώς εκφράζεται με τα ονόματα επί μέρους της εξουσίας. Ό,τι κατηγορούν, δήθεν, ως αντιπολίτευσις, το εφαρμόζουν ως κυβερνήσις, φιλώντας εκεί που φτύνουν. Ψεύδονται συνεχώς, παρελκύοντας την αλήθειαν μέσα από συμφωνημένα γεγονότα, μέχρι να την εξαφανίσουν τελείως. Φαίνεται να αλληλοκατηγορούνται, αλλά επί επουσιωδών θεμάτων, αποκρύπτοντες την ένοχον συναίνεσίν των επί κρισίμων εθνικών θεμάτων που αλληλοδιαδόχως μειοδοτούν. Δεν υπάρχουν διαφορές ούτε στην οικονομική τους πολιτική, όπου τα φρικτά σκάνδαλα δισεκατομμυρίων αλληλοκαλύπτονται με σκηνοθετημένες δίκες ντροπής ή με νομικές αποφάσεις των παρασκηνίων. Με την υπακοήν του εξαρτημένου προδίδουν κάθε εθνικόν, απομονώνουν το εθνικόν φρόνημα, εξαχρειώνουν την νεότητα, μία μαφία ελεεινών υποκειμένων που υπακούουν στους ιδικούς της νόμους αλληλοσυγκαλύψεως και υποστηρίξεως, ώστε η διαδοχή της εξουσίας να συμβαίνη ομαλώς, χωρίς θορύβους και ταραχές…
            Σύμφωνα με το σχέδιο, μέσα από κοινοβουλευτικές λοβιτούρες και πολιτικές ίντριγκες, που ο λαός αντιλαμβάνεται ως «δημοκρατικές διαδικασίες ελευθέρας επιλογής», προωθούνται οι προεπιλεγέντες από τα διεθνή κέντρα «πολιτικοί» (Σαμαράς, Έβερτ, Πάγκαλος, Αβραμόπουλος κ.α., όπως πρωτύτερα, Καραμανλής, Ανδρέας, Ράλλης), οι οποίοι θα εξαργυρώσουν τις συμπεφωνημένες συναλλαγματικές. Προωθούν τα παιδιά, συγγενείς τους, το ίδιο διεφθαρμένοι όπως αυτοί, ενώ σε εμάς μαθαίνουν πως η εξουσία είναι «κακό πράγμα» και η πολιτική βρώμικη. Ενωμένοι με το κεφάλαιο σ’ ένα πρόστυχο εναγκαλισμό αμοιβαίων συμφερόντων και αλληλοεξαρτήσεως, τρώνε μετά μανίας αυτό που ανήκει στο λαό και το Έθνος, έχοντας εξαχρειώσει τους φύλακές του – Δικαιοσύνην – Εκκλησίαν – Στρατόν – Αστυνομίαν – ώστε να μη κινδυνεύουν εις το ανόσιον και επικατάρατον έργον των.
            Μία τάξις διεφθαρμένων μας κυβερνά. Μας πίνει το αίμα. Μας ροφά κάθε χαρά και ελπίδα ζωής. Μας σκοτώνει σαν Έλληνες, μας εξαθλιώνει σαν ανθρώπους. Μας καλεί να πληρώνουμε τα όσα ξοδεύουν, κλέβουν, αρπάζουν. Μας απαγορεύει κάθε κίνησιν αμφισθητήσεως της εξουσίας των. Αυτοί καλύπτουν την τρομοκρατίαν. Αυτοί παίρνουν ναρκωτικά. Αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι, άθεοι, αστράτευτοι, πόρνοι, λάγνοι, μοιχοί. Αυτοί διαιωνίζουν το κακό. 300 δικτάτορες – τύραννοι μας πιέζουν και μας κυβερνούν στο όνομα της ελευθερίας και δημοκρατίας. «Ποτέ άνθρωπος δεν ήταν τόσο ελεύθερος να εκλέξη, όσον από τότε που περιώρισαν τόσο πολύ τις επιλογές του». Κανείς δεν μπορεί να παραβιάση το άβατο των κομμάτων της εξουσίας εάν δεν ανήκει στο κατεστημένο τους ή δεν συνταυτισθή με την βρωμιά τους. Μετασχηματίζονται, εναλλάσσονται, μα πάντα με τα ίδια πρόσωπα της εξουσίας, ώστε τίποτε το ξένον προς αυτούς να μη διασπά την εξουσιαστική των συνοχή.
            Ένα φρικτό πολυκέφαλο τέρας, μια Λερναία Ύδρα καταστρέφει την ζωή του Έθνους μας. Ανάμεσα σε μας και την ευτυχία μας μεσολαβούν τα εκτοπλάσματα του κοινοβουλίου, οι διεφθαρμένοι «Έλληνες» πολιτικοί.
            Πρέπει να σπάσουμε το φράγμα της εξουσίας. Να αφυπνίσουμε τον λαόν από την θανατηφόρον πνοήν του τέρατος. Να αποκαλύψουμε το μέγεθος της προδοσίας και της υποτέλειας. Να γίνουμε εμείς ο λαός, κυρίαρχος στον τόπο μας! Και τότε, σε κάθε κολώνα της πολιτείας θα κρέμεται το πτώμα ενός διεφθαρμένου της εξουσίας. ΑΜΗΝ!
            Εμπρός Έλληνες! Εμπρός. Η Πατρίς σας καλεί. Κάτω οι τύραννοι. Ζήτω η Ελευθερία. Με την Ελληνοκρατία, εμπρός, για τον λαό, την Πίστι, την Πατρίδα.
Εφημερίδα Ελληνοκρατία - Φύλλο Αγώνος 33 - Ιούνιος 1995

Επισήμανση ιστολογίου: Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα.