7 Ιανουαρίου 2012

Μία προκλητική δίκη


Η περίοδος της μεταπολιτεύσεως εξέθρεψε τα προκλητικώτερα γεγονότα και πράξεις κατά της εθνικής μας δομής, πατρώων ηθών και εθίμων, βαθυτέρας μας πίστεως προς αξίες και χρόνια δομημένα πρότυπα εθνικής παραδοχής.
Δικάσθηκαν στον Πειραιά 39 μόνιμα στελέχη του πολεμικού Ναυτικού, άνδρες των Ο.Υ.Κ. Οι μάρτυρες κατηγορίας εθνικοί εχθροί και κοινωνικά απόβλητα. Δύο Αλβανοί και ο τέως πρόεδρος των πούστηδων. Το κατηγορητήριο πρωτόφαντα μοναδικό, ανεπαναλήπτως προδοτικό και εθνικώς μη αποδεκτό. Διότι κατά την παρέλασιν της 25ης Μαρτίου εξεφώνισαν, ρυθμικώς σύνθημα κατά των Αλβανών, εχθρών της πατρίδος και μάστιγος της ελληνικής κοινωνίας. Εάν ο στρατός, ο δια τούτων δημιουργηθείς και επι τούτων φύλακας, δεν έχει όχι μόνον το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωσιν να αναφωνεί συνθήματα εκφράζοντα την εθνικήν συνείδησιν, τωρα δε, εθνικήν αγανάκτησιν και οργήν, ποιος το έχει; Ο σύλλογος οδοντιάτρων «Ο κυνόδοντας»; Ο σύλλογος κυνηγών «Τα ζαρκαδάκια»;

Το Ναυτοδικείον, όπου εδέχθη να δικάση 39 ένστολους, με όλα τα διακριτικά της γενναιότητας επί των στηθών τους, όχι διότι εδειλίασαν, όχι διότι παρήκουσαν, όχι διότι παρενόμησαν αλλά διότι με τόλμην και θάρρος είπαν αυτό που φοβούνται να ειπούν οι ανωτέροι τους, υπήκουσαν στη φωνή της αγωνιώσης πατρίδος όπου κωφεύουν οι οσφυοκάμπτες των επιτελείων και θεωρούν υπέρτατο νόμο όχι το καθημερινώς αυτοκαταργούμενο σύνταγμα, αλλά την σωτηρία της πατρίδος, αυτό το δουλόφρον Ναυτοδικείον, είχε το θράσος να καταδικάσει έναν υποπλοίαρχο και ένα αρχικελευστή, αυτομάτως προαχθέντος υπό της ιστορίας, εις την οποίαν το στρατομάχο Ναυτοδικείον θα δώση λόγο μίαν ημέραν.
Ο θλιβερός δημοσιογράφος της επικίνδυνης «Ελευθεροτυπίας» που ήλθε να καταθέση εναντίον των αξιωματικών και υπαξιωματικών, εξυλοκοπήθη υπό εκμανόντος Έλληνος καθ΄ ην στιγμή κατέθετε, μέσα σε γενική ιλαρότητα και ικανοποίησιν του ακροατηρίου.
Ο προσδράμων πρώην Αρχηγός Στρατού κ. Φράγκος Φραγκούλης, εμποδίσθηκε να καταθέση υπέρ των κατηγορουμένων, υπό του συνηγόρου των Αλβανών, του πούστη και του δημοσιογράφου της «δημοκρατικής» εφημερίδος «Ελευθεροτυπίας».
Ο πόλεμος που οι πολιτικοί, κομμουνισταί, διεφθαρμένοι και οι Σιωνιστικές Τράπεζες πίσω από αυτούς, έχουν εξαπολύση εναντίον του έθνους, της Πατρίδος, του λαού είναι προφανής. Δε μιλάμε ούτε για νόμους, συντάγματα και παρεμφερή φληναφήματα πια. Μιλάμε για επαπειλούμενη γενοκτονία ενός λαού, ο οποίος παρ΄ όσα εξευτελιζόμενος υφίσταται καθημερινώς και συνεχώς, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
Επανάστασις η μόνη λύσις.
Θάνατος στους προδότες του έθνους και εχθρούς του λαού. 

Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα.