8 Ιουνίου 2012

Κομμουνισμός και μεταπολίτευσις


Συναγωνιστές,

Το προδοτικό και διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολιτεύσεως, στηρίχθηκε επάνω σε δύο συμφωνίες. Η μία των «Παρισίων» που καθορίζει την προδοσίαν της Κύπρου και πτώσιν της αφρόνου δικτατορίας και η άλλη της «Σόφιας», που καθορίζει την στάσιν, πολιτικήν και συμπεριφορά του αναγεννωμένου Κ.Κ.Ε.

Τον καιρό, που ο άξεστος και επιβλαβής διά το ανθρώπινον είδος κομμουνισμός, εξαφανίζεται παγκοσμίως, στην Ελλάδα θα καθίστατο «ως ημέραι παρήρχοντο» κράτος εν κράτει. Του παραδίδονται τα πάντα από το καθεστώς της Μασονοδεξιάς του αστικού φιλελευθερισμού, έναντι της υποχρεώσεως του να μην εμφανίση το «κοινωνικό του πρόσωπο» της προ-δικτατορικής περιόδου. Της Ε.Δ.Α (Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά). Δηλαδή αυτό των ταραχών, των διαδηλώσεων, των πυρκαϊών, της συνεχούς ανησυχίας και εκφοβισμού της ελληνικής κοινωνίας.




Η βασική απαίτησις του Κ.Κ.Ε ήτο να του δοθή η «παιδεία»(προαιώνιος πόθος των εβραίων δημιουργών του), του παραδίδονται, όμως και ο στρατός και η ιστορική κάλυψις των ελληνικών αιώνων και η διαμόρφωσις της κοινής γνώμης μέσα από τα Μ.Μ.Ε, τα οποία, μέσω των τηλεπαρουσιατών, τα ελέγχουν ΟΛΑ. Η «παιδεία» ευρίσκεται εις τα συμφωνηθέντα, τα υπόλοιπα όμως και εάν δεν ήσαν, το διεφθαρμένο καραμανλικό κατεστημένο τα παραχωρεί άνευ αντιστάσεως. Αρκεί η σκόπιμος κατηγορία, εκ μέρους των κομμουνιστών, «Φασίστα», για να καταληφθή η δεξιά κοινωνία από ιδιοπαθή τρόμον, υποχωρούσα ως εκδιδόμενη πόρνη, σε κάθε άνομη απαίτησιν του κομμουνιστικού τέρατος.

Οι κομμουνισταί ασύδοτοι, ανεξέλεγκτοι και συνεχώς αποθρασυνόμενοι κατακτούν το κάθε εθνικό έρεισμα ανατρέποντας κάθε εθνική αντίσταση, αντιστάσεως «μη ούσης»! Τα πάντα παντού εξουσιάζει ο μαρξιστικός μονόλογος. Η ιδεολογικώς ανερμάτιστος και ψοφοδεής αστική Δεξιά ούτε που αποτολμά την ελάχιστην παρέμβασιν, έστω!

Ύπουλα και μεθοδευμένα, με την σιωπηράν συναίνεσιν του κοινοβουλευτικού πολιτικού κόσμου, ξένων πρεσβειών και άλλων «παραγόντων», ο κομμουνισμός μέσω του συνδικαλισμού, κυρίως, θα στηρίξη κάθε προσπάθεια των κομμάτων ξεπατώσεως της παιδείας, της βιομηχανίας, της ανασκολοπήσεως της ιστορίας, της «ελληνοτουρκικής» φιλίας, της προωθήσεως κάθε αντεθνικής κινήσεως εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας και εθνικής συνοχής, της προστασίας της μεταναστευτικής λαίλαπας, της καταργήσεως του εθνικού φρονήματος, της δημιουργίας ενός νεοεποχίτικου, πλουραλιστικού, διεθνιστικού, αντιηρωικού πνεύματος θολοκουλτούρας και ελευθερίων ηθών ως και ανοχής των πάντων, φτάνη να σαπίση η κοινωνία, να εξαφανιστή το έθνος. Ποτέ, πουθενά άνθρωποι δεν μισούν τόσο την πατρίδα τους όσο οι Έλληνες κομμουνισταί.

ΓΙΑΤΙ; Διότι όσο ξεφτίζουν τα πάντα και το κράτος καταρρέει, η κατάληψις του από τα κόκκινα τέρατα καθίσταται πλέον εύκολος. Το είπε η δύσμορφος και σπιθαμιαία Γενική Γραμματεύς του εγχώριου μπολσεβικισμού.

Χώρισαν το κόμμα τους σε «εσωτερικού» και «εξωτερικού» για να απαλλαγούν από τις κατηγορίες της προδοσίας του παρελθόντος και συνεχώς μεταλλάσοντο σε «Συνασπισμό» και «Σύριζα», σε «Δημοκρατική αριστερά» για να φανούν πιο ανθρώπινοι και… δημοκρατικοί, από το αίμα που έχει βάψει το σιχαμερό τους πρόσωπο, ενώ το μονολιθικό και αμετακίνητο Κ.Κ.Ε θα μεταβληθή σε κόμμα «κυριλέ» αφήνοντας στους μαστουρωμένους, άπλυτους και φθειροπώγωνας αναρχικούς, την «βρώμικη δουλειά» κυβερνώντας όμως χάρις τον παράνομο μηχανισμό του, όλο τον αριστερό και αναρχοάπλυτο συρφετό από τα παρασκήνια. Έτσι όπως έκαμε από την εποχή της Ε.Δ.Α του Παρτσαλίδη και Ηλιού.

Τολμάνε σήμερα αυτοί, που όχι μόνο είναι συνυπεύθυνοι του καταντήματος μας αλλά οι κυρίως ένοχοι, αφού ήσαν οι μόνοι οργανωμένοι στα σχολεία, εργοστάσια, συνδικάτα, υπουργεία, Μ.Μ.Ε, αστυνομία, να παριστάνουν τους τιμητάς και τους «αθώους», τους ανήξερους και… αιφνιδιασμένους, τους «καλούς καγαθούς», τολμάνε να παριστάνουν τους προστάτες των φτωχών, των εξαθλιωμένων, του λαού, αυτού του λαού εναντίον του οποίου εβυσσοδόμησαν και βυσσοδομούν, αυτοί οι επαγγελματίες προδότες, οι καθ΄ έξιν μητραλίαι, οι υπηρέτες του κάθε κακού εναντίον του κράτους, του λαού, της πίστεως, της Φυλής και του Έθνους.

Νομίζει ο λαός ότι ευρισκόμεθα στην αρχή ενός μεγάλου κακού. Ναι. Αλήθεια είναι. Ας γνωρίζει όμως ότι πολλά θα τελειώσουν. Απλώς είμεθα στην αρχή του ΤΕΛΟΥΣ. Το βρωμερό κοινοβουλευτικό πολίτευμα και ο άξεστος και ανίερος κομμουνισμός πνέουν τα λοίσθια!!

Λυπάμαι όσους δεν το καταλαβαίνουν! Η πατρίς Ελλάς, η ευλογημένη χώρα του Θεού και των αγγέλων, όχι μόνον θα ζήση, αλλά θα εξέλθει καθαρμένη, λαμπερά και αισιόδοξος για το μέλλον που θα ανοιχθή εμπρός της.
Είθε, αμήν, γένοιτο.


Συναγωνιστές

1 ) Με ρωτάει προχθές ένας σύντροφος:

- Ξέρεις γιατί ο Μιλτιάδης, ο Θεμιστοκλής, ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος (ενν. ο Μέγιστος) μπόρεσαν και έκαμαν ότι έκαμαν;
- Γιατί; Του λέω.
- Διότι τότε δεν υπήρχαν κομμουνιστές, μου απαντάει.


2 ) Το αφιερώνω στους πιο νέους συναγωνιστές:

Ήταν η τελευταία ημέρα μου στο Γυμνάσιο (σήμερα Λύκειο). Ο φιλόλογος της τάξεως, ένας υπέροχος Έλλην και ρήτωρ, μας απηύθυνε τις τελευταίες συμβουλές για την ζωή που ανήγετο εμπρός μας. «… και εάν σε κάποια στιγμή της ζωής σας δεν ξέρετε τι απόφασιν να πάρετε για κάποιο κρίσιμο θέμα ή ζήτημα για την πατρίδα, ρωτήσατε τους κομμουνιστάς. Χωρίς τον παραμικρό δισταγμό ή αμφιβολία πράξατε το ακριβώς αντίθετο και θα ωφελήσετε το Έθνος»

Να ελπίζετε και να αγωνίζεσθε.
Έρρωσθε, συν Θεώ, εν παντί.

Κωνσταντίνος Νίκης 

Επισήμανση ιστολογίου: Δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα.