12 Οκτωβρίου 2012

Επιδρομή κομμουνιστών στα Αρχηγεία Στρατού - Οι κομμουνισταί επετέθησαν οργανωμένα και κατέλαβαν το Αρχηγείον Στρατού

Συναγωνιστές,

            Η κορωνίς της μεταπολιτευτικής αθλιότητας και παρακμής, ήτο το χθεσινό συμβάν της καταλήψεως του, προ των γραφείων, προαυλίου χώρου των τριών αρχηγείων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και του κακή τη μοίρα Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, από κομμουνιστάς του Κ.Κ.Ε. του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ.
            Η τραγικότης του όλου συμβάντος, έφθασε στο απώγειο της, με την θλιβερή εμφάνισιν του..... «παρασημοφορημένου» και ασκεπούς «αρχηγού», ο οποίος εν είδει συνοικιακού μανάβη, καλούσε από την ντουντούκα, κουνώντας χαρακτηριστικά τα χεράκια του, τους άξεστους κομμουνιστάς επιδρομείς, να εξέλθουν (sic) του στρατοπέδου. Οι προσβλητικές αποδοκιμασίες των ερυθρών συμμοριτών, ουδόλως έθιγαν το αυτοεξευτελισθέν ανθρωπάκι, αλλά την πολύπαθη, κατά τα μεταπολιτευτικά χρόνια, στολή του Έλληνος αξιωματικού.
            Διατί εσύρθη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εις αυτήν την ταπείνωσιν; Ούτε καν της αρμοδιότητός του δεν ήτο. Τι έπταιγε αυτός; Που ήταν το κολόπαιδο ο Υπουργός Παναγιωτόπουλος, ο μόνος αρμόδιος και υπεύθυνος εκείνη την ώρα; Γιατί κατεδέχθη ο στρατηγός των τεσσάρων αστέρων αυτήν την ταπείνωσιν; Γιατί υπήκουσε (αν έγινε έτσι) και εμφανίσθηκε εις αυτήν την σκηνοθετημένην χλεύην, αντί του πολιτικού του προϊσταμένου; 

            Που ήταν οι στρατονόμοι - ναυτονόμοι - αερονόμοι......σκατονόμοι...; που ήταν οι λόγχες....που οι ένοπλοι....που....που......
            Δεν μιλάμε δια την αλητείαν της αστυνομίας, την σκοπίμως καθυστερήσασα προς εξευτελισμόν του στρατεύματος, έναντι του οποίου οι υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ τρέφουν κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητας.
            Αφού όλα ήταν πιθανά, διατί δεν ελήφθησαν μέτρα από πριν προς αποφυγήν κάθε επεισοδίου; Καλά τώρα, τι ρωτάμε......
            Η προδοσία είναι διάχυτος και η σαπίλα κάθετος. Λυπάμαι το ρεζίλεμα το διεθνές του στρατού μας. Τους Τούρκους που θα βλέπουν στην τηλεόραση τις σκηνές του φρικτού διασυρμού και θα γελάνε. Λυπάμαι την πατρίδα μου. λυπάμαι, λυπάμαι, την  κατάντια μας...... Ως πόσο ακόμη η «Δημοκρατία» θα θάβει την ωραιοτέρα πατρίδα του κόσμου!
            Ήθελα να συγχαρώ τον γενναίο υπαξιωματικό του ναυτικού, όπως φάνηκε για λίγο στην τηλεόραση, όπως έκαμε μια κίνηση να βγάλει το πιστόλι του.... Θα σκέφθηκε όμως «τι μαλακία πάω να κάμω και για ποιους» και..... συνήλθε αμέσως και καλά έκαμε.
            Όσο για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης θλίβομαι που και οι δύο είναι Μανιάτες! (Να ήταν και η πρώτη και μόνη φορά που η Μάνη απογοητεύει!!)

Κωνσταντίνος Νίκης