30 Ιουλίου 2012

Η ατυχήσασα ελληνίς αθλήτρια

Συναγωνιστές,
            Μία ελληνίδα εκδιώκεται από τους ελληνογεννημένους ολυμπιακούς αγώνες! Μία ελληνίς αθλήτρια εκδιώκεται από το σπίτι της! Γιατί; Διότι ετόλμησε να πει την γνώμη της για κάτι που επίστευε. Διότι αυτό δεν ταίριαζε με το νέο ολυμπιακό βλακόπνευμα που επέβαλλε ο σιωνισμός και που πρέπει να ασπαζόμεθα βιαίως όλοι μας. Όπως π.χ. το ολοκαύτωμα. Κάθε ελεύθερη έκφρασις ιδεών ή συναισθημάτων λέγεται “ρατσισμός”. Μια τιποτένια, περιθωριακή στο λεξιλόγιο λέξη, που κατήντησε “σημαία” του σιωνιστικού αγώνος κατά της ελευθερίας των λαών της γης.

            Το 1984 μας ήλθε η είδησις ότι οι εβραίοι αποφάσισαν να “δουλέψουν” με τους μαύρους. Αυτό στη “γλώσσα” μας σημαίνει ότι ο σιωνισμός θα κάνη σημαία τους μαύρους στον αγώνα του για την ανατροπή της παγκοσμίου τάξεως.
            Από τότε (παρατηρείστε το)  αρχίζουμε να βλέπουμε νέγρους στο κινηματογράφο να έχουν θέσεις επιστημόνων, στρατηγών, προσωπικοτήτων, ενώ λίγο αργότερα ο αρχηγός του στρατού των ΗΠΑ θα εκλεγή ο νέγρος Πάουελ. Θα ακολουθήσει ο Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. κ. Ανάν και το συγκλονιστικότερο, ο πρόεδρος των Η.Π.Α.! Τυχαίο; Δεν νομίζω.
            Η προβολή και η πίεση για αποδοχή μιάς φυλής ιστορικώς αποδεδειγμένως και κοινωνικώς δεδοκιμασμένως, μη έχουσας τίποτα το ιδιαίτερο να προβάλλη πολιτισμικώς συντάσσεται στο πρόγραμμα υποβαθμίσεως αξιών και απαλοιφής κάθε αισθητικής προς το καλόν καγαθόν και ωραίον! Μέσα σ’ όλα και αυτό μαζί!
            Γιατί μπορούν γερμανικά έντυπα να γελοιοποιούν καθημερινώς από τα Μ.Μ.Ε. τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και να μη διώκονται ως “ρατσιστές”;
            Γιατί; Διότι καθημερινώς απλώνεται επάνω μας το μαύρο δίχτυ του κακού, της σκλαβιάς και της υποδουλώσεως στο βδέλυγμα που ο Σιωνισμός σχεδιάζει να μας “κάτση” ως αρχή και εξουσία.
            Μία μόνον λέξις! Μία μόνον φωνή! Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ!!!
            Σκατά στα μούτρα όλων και της “Δημοκρατίας” τους.


            Έρρωσθε,

           Κωνσταντίνος Νίκης