10 Μαΐου 2012

"Τα οψώνια της προδοσίας, θάνατος"



Συναγωνιστές μου,

Η ώρα έρχεται για τον καθένα. Αργεί, αλλά έρχεται. Οι μετερχόμενοι την απάτη και το ψεύδος «ουχ ευλογηθήσονται». Ο παλαιός «μποντι μπίλντερ», ο «σκοτεινός» ατζέντης, ο εις νεαρά ηλικία γνώριμος της «Αίγλης» του Ζαπείου εις Αθήνας, ο εις πολλά μετέχων του δημοσίου βίου μηχανεύματα, ο της «πιάτσας» πολυπράγμων, ο «μανιαμούνιας» της πολιτικής ζωής, ο εξασφαλίζων εντός βαλιτσών τις χιλιάδες των χρημάτων κατά την μεταφοράν των, ο κατά μίαν στιγμήν εθνικιστής και μετέπειτα λαϊκιστής, ο… χριστιανός ορθόδοξος προς το θεαθήναι «τοις… ψηφοφόροις», σμηνίτης που υπηρετών στο Γ.Ε.Α , με την έναρξιν της 21ης Απριλίου 1967 θα ευρεθή μπερδεμένος σε ένα ύποπτο σκάνδαλο, ο χονδρός κολοτούμπας, καλέ, ετελείωσε!
Δεκαπέντε χρόνια πρωταγωνίστησε σαν πληθωρική πριμαντόνα, διεκδικών τα πρωτεία της δημοσιότητας στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδος. Μας εκίνησε το ενδιαφέρον όταν βουλευτής ων του κόμματος που κατόπιν επρόδωσε, έφερε στην δημοσιότητα τα ονόματα της «17ης Νοέμβρη», με εκπληκτικές λεπτομέρειες και αναφορές, αμέσως μετά την δολοφονία του Άγγλου Ταξιάρχου και ομοφυλόφιλου Σώντερς, εξαναγκάσας την πολιτεία να προβή στις πρώτες συλλήψεις των κομμουνιστών τρομοκρατών της δολοφονικής αυτής οργανώσεως, που μέχρι τότε όλοι στις υπηρεσίες εγνώριζαν αλλά κανείς δεν μίλαγε(!)



Με συχνά ταξίδια στο Λονδίνο (μέχρι σήμερα), αποφασίζει για λόγους… εθνικής ευθιξίας να εγκαταλείψη το κόμμα του, διότι δήθεν δεν άκουγε τις εθνικές συμβουλές του ο αρχηγός του. Θεατρίνος και υποκριτής, προσεγγίζει τον πολύπαθο και αφελή εθνικιστικό χώρο, όπου θα αντλήσει τους αναγκαίους για αυτόν πρώτους οπαδούς. Θα «καταπιή» δύο κόμματα του χώρου, αφομειώνοντας τον μεν αφελή, τον δε καιροσκόπο αρχηγούς των, ενώ αποτυγχάνει στον τρίτο, από τον οποίο θα κλέψη το κομματικό του σύμβολο και θα το παρουσιάσει ως δικό του με διαφορετικά χρώματα. Θα παίξει τον εθνικιστή απορροφώντας ψήφους και στελέχη, από έναν χώρο που ακόμη ψάχνει να βρη τον προορισμό και πολιτικό προσδιορισμό του, μέχρι της εξασφαλίσεως της ενόχου «τετράδος» η οποία και θα του εξασφαλίσει και την είσοδο του στο κοινοβούλιο. Τότε θα εγκαταλείψει τις εθνικιστικές του κορώνες και κολοτούμπας όπως είναι θα μας αποκαλύψει τον πραγματικό σκοπό και ρόλο του. Αναλαμβάνει την «βρώμικη δουλειά» του συστήματος.  Θα στηρίξη τον χονδρούλη ανίκανο της δεξιάς ΝΔούλας ερωτοτροπωντας τεχνηέντως μαζί του και εισάγοντας στην πολιτική ονοματολογία του καιρού μας, τους εργολαβικούς όρους «ρετιρέ», «υπόγειο» και «πολυκατοικίες», για να τον εγκαταλείψη, όταν θα πρέπει, για να στηρίξη τον επόμενο προδότη και ελεεινό πράκτορα της πατρίδος, άθεο και κομμουνιστή, γενόμενος ούτως πως το αναγκαίο ένοχο και ακάθαρτο στήριγμα μιας συνομωσίας των δύο μεγάλων κομμάτων εναντίον του λαού και του έθνους. Θα φτάση σε τέτοιο σημείο αναισχυντίας ώστε να υπερηφανευθή ότι με δικές του ενέργειες ετοποθετήθη ως πρωθυπουργός ο εκλεκτός των ΗΠΑ, μέλος της σιχαμερούς «Τριμερούς» και εις εκ των τριών της επιτροπής της εγκληματικής «Goldman Sachs” εις την Ευρώπη.
Ψεύτης, δε θα πάψει ποτέ τις πατριωτικές φωνές του, ενώ θα βάζει την υπογραφή του κάτω από επαίσχυντες συμφωνίες και μνημόνια, που αντιλαμβανόμενος την αυξανόμενη οργή εναντίον του και αφύπνισι των οπαδών του, θα τους μπερδέψη αρνούμενος ότι έλεγε και λέγοντας ότι αρνήθηκε (!!), εκθέτοντας ούτω πως τους βουλευτάς του, δύο των οποίων θα τον εγκαταλείψουν αφήνοντας του εκ της «τετράδος» τους χειρότερους. Ο εθνικισμός μέσα στο κόμμα του θα γνωρίση ημέρες ντροπής και αθλιότητος. Αυτό θα είναι και η αρχή του τέλους του. Με το γνωστό του ταλέντο, επιστρατεύοντας όλη τη «γκλαμουριά» του πεζοδρομιακού του παρελθόντος, της «λαμογιάς» και της κομπίνας, βάλθηκε να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αντιλαμβανόμενος το θυμό που προκάλεσε η άθλια του συμπεριφορά, βρήκε να πιπιλάει το σύνθημα «μη ψηφίσετε με θυμό» Εις μάτην! Οι προδοσίες του, οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του, οι… μετατροπές του  και οι σαλταδαρισμοί του δεν πείθουν πια.
Χρησιμοποιήθηκε για τον ρόλο που έπαιξε. Στο παιχνίδι αυτό του κακού εναντίον της Ελλάδος, όποιος το παίζει ας γνωρίζει ότι απέναντι του θα εύρη τον Θεό.
Τι θα κάμη τώρα; Τι έχει να προσφέρει ώστε να συνεχίσει τον «πολιτικό του αγώνα»; Τι πολιτικό λόγο θα αρθρώση; Τι αντιπροσωπεύει στην προσπάθεια αυτή του έθνους για επιβιώσιν;  Τίποτα! Θα μείνη μια κακή ανάμνησις που εξαπάτησε πλήθος ανθρώπων. Θα μείνη ως ένας εκ τω τριών που οδήγησαν την πατρίδα προς την καταστροφή και μαζί με αυτόν οι προδότες του εθνικισμού που τον εστήριξαν.

Έρρωσθε

Κωνσταντίνος Νίκης

Άγνωστες λέξεις:

οψώνια= μισθός, ανταμοιβή (επίτομο λεξικό Δημητράκου σελίς 1034)