4 Μαρτίου 2012

Μητραλίες


Η βρωμερή μεταπολίτευσις, τεχνηέντως αλλά χωρίς να διαφεύγει της προσοχής μας, άφησε τον άξεστο και μισάνθρωπον κομμουνισμόν να κυβερνά τη δύσμοιρη αυτή χώρα επί 38 χρόνια. Όλα αυτά τα 38 χρόνια ατύπως μεν, ουσιαστικώς δε, ο Μαρξισμός κατέστη κυρίαρχος της πολιτικής, εθνικής και της καθ΄ ημέραν  ζωής μας! Εφαρμόζοντας με υπομονή και μέθοδο, κυρίως όμως με την ανοχή μέχρι συνδρομής, της πάντοτε συνοδοιπορούσης ψοφοδεούς Δεξιάς, την σατανική μέθοδο του Ούγγρου προδότη Ράκοζυ, κατόρθωσε να κυριαρχεί επί πάντων, πίσω από την κουρτίνα, έχοντας τεράστιο μερίδιο ευθύνης στο σημερινό κατάντημα μας. Δεν είναι όμως αυτό που ήθελα να πω.
Ζήσαμε αυτές τις μέρες μία απίθανη μοναδικότητα. Όλη η Ευρώπη, ντυμένη τα ελληνικά χρώματα, ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες, βροντοφώναξε για πρώτη φορά, χάριν συμπαραστάσεως στην κατάντια μας βεβαίως, αλλά όμως και  χάριν της ασυναίσθητης, βαθειάς ριζωμένης στο κοινό αίμα, ορμέμφυτης προτροπής, διατρανώνοντας την κοινή τους καταγωγή: «Είμαστε όλοι Έλληνες». Συγκλονισμένο το Σιωνιστικό κατεστημένο της Ευρώπης, αντέδρασε με το στόμα των εγχώριων επαγγελματιών προδοτών, πιστών φερεφώνων του εβραίου δημιουργού τους. Η δύσμορφος, σπιθαμιαία και ασχημάτιστη «Γενική Γραμματεύς» του αιματολοιχού Κ.Κ.Ε κυριευμένη από την ενδόμυχη, αυτοφυή αποστροφή της προς κάθε ελληνικό, παραδοσιακή ψυχοπνευματική διαστροφή κάθε «Έλληνα» μπολσεβίκου, όλων των εγχώριων αποχρώσεων, έσπευσε περιδεής και περίτρομος να καταγγείλει την αυθόρμητον αυτήν ελληνικήν έκφρασιν των ευρωπαικών λαών: "Δεν είμαστε όλοι Έλληνες. Θα έπρεπε να πούμε για την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης… ( όλες οι παπαρδέλες της ξύλινης γλώσσας του 1920-22 που χρησιμοποιεί ο εγχώριος κοπρώνας του Κ.Κ.Ε)". Το πιο σιχαμερό, πιο δουλόφρον πιο προδοτικό κομμουνιστικό κόμμα της γης είναι το Κ.Κ.Ε. Με μία τραγικήν εξαίρεσιν. Εκείνης του κυπριακού ΑΚΕΛ!
Συναγωνιστές μου, δεν είμεθα εμείς αντικομμουνιστές. Αυτοί είναι ανθέλληνες! Αν αυτοί νικούσαν σήμερα η Ελλάς θα ήταν μέχρι τον Αλιάκμονα ποταμό και οι γυναίκες μας θα έπλεναν τις τουαλέτες της Ευρώπης. Αυτό που παραμένει και σήμερα το κρυφό τους όνειρο. Ο κομμουνισμός παραμένει εχθρός του ελληνικού πολιτισμού και κίνδυνος μόνιμος της υπάρξεως της ελληνικής Φυλής. Εχθρός ενσυνείδητος και ύπουλος καταστροφεύς κάθε ελληνικού.
Για κάθε Έλληνα, για κάθε εθνικιστή: Κομμουνισμός, παντοτινός εχθρός.

Έρρωσθε

Κωνσταντίνος Νίκης

Άγνωστες λέξεις:
Μοιτραλίας= ο φονεύς της μητέρας του
Συνοδοιπόρος= αυτός που βαδίζει μαζί – συντροφεύει – συμπαρίσταται
Ψοφοδεής= ο γεμάτος φόβος για να ψοφήση
Μέθοδος Ράκοζυ= μέθοδος του σαλαμιού
Ορμέμφυτος= ο συμβαίνων από αυτομάτου φυσική ορμή, εξ’ ενστίκτου
Φερέφωνο= αυτός που φέρνει την φωνή άλλου
Αιματολοιχός= ο διψών για αίμα
Περιδεής= ο γεμάτος φόβο