9 Σεπτεμβρίου 2011

10 χρόνια απο την 11η Σεπτεμβρίου 2001 - Το μεγάλο έγκλημα

Είναι απίστευτο, ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από το φρικτό και αποτρόπαιο, εκείνο έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, και το ψεύδος ακόμη καλύπτει την συνειδητή και προσχεδιασμένη αυτή πράξι, από εκείνους, οι οποίοι ούτε καν ονομάζονται ως οι υπεύθυνοι αυτού του κακουργήματος.

Άφωνη, για λίγο, η γη ολόκληρη, άρχισε να συνειδητοποιή, έτσι όπως συνήρχετο «μέρα με την μέρα», τι ακριβώς έγινε, από ποιους πράγματι και σήμερα με τις αισχρώς κατευθυνόμενες… αραβικές εξεγέρσεις εις τι απέβλεπε.

Βεβαίως ο κόσμος δεν άλλαξε μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, ούτε αποδιοργανώθηκε, όπως κατά γελοίον πιεστικώς τρόπον, μας επαναλάμβαναν τα μίσθαρνα όργανα των τηλεοπτικών διαύλων αποχαυνώσεως και τα εντεταλμένα «ηγετικά» ανθρωπάρια της Δύσεως.

Είδαμε και ξαναείδαμε τις φρικτές σκηνές. Πιο ήρεμα τώρα. Πιο ψύχραιμα. Συγχρόνως άρχισαν οι πρώτες πληροφορίες να διαρρέουν. Μέσα στις 2500 (όχι 6000) τραγικά θύματα, ουδείς Εβραίος, από όσους ηργάζοντο στους Πύργους! Και που; Στην Jew York (Εβραϊκή Υόρκη) κατά τον αείμνηστο ηθοποιό Έρολ Φλυν. Η επίσκεψις του πρωθυπουργού του Ισραήλ, που εσχεδιάζετο για την ημέρα εκείνη, ανεβλήθη εσπευσμένως ενωρίτερον για να μην κινδυνεύση η… εκλεκτή προσωπικότης του από το δράμα που θα επαίζετο. Εκείνη τη φρικτή κατεδάφιση των πύργων, που τόσες φορές, πανομοιοτύπως έχουμε παρακολουθήσει σε εικόνες κατεδάφισης παλαιών κτιρίων!!! Η λήψις φωτογραφιών… «ερασιτεχνών» από όλες τις οπτικές γωνίες και μάλιστα πριν το αεροπλάνο επιπέσει των πύργων!!! Να ιδεί, έπρεπε, η ανθρωπότης την κάθε λεπτομέρεια. Πόσο ισχυροί είναι οι κακοποιοί της Γης όταν σχεδιάζουν κάτι! Τι μας περιμένει αν τους αψηφίσουμε!

Το μόνον που μας έδειξαν είναι η απέραντη ψυχική πόρωσις, μέχρι τρέλας, που τους διακατέχει, αυτούς τους κολασμένους Νεοεποχίτας, υπηρέτας της Ύβρεως!!!

Οι δυστυχισμένοι Άραβες, που τύχη βάσκανος τους ετοποθέτησε ως ομόρους ενός λαού, που θεωρεί σκοπό της υπάρξεως του την εξουσία επί των λαών της γης, υπήρξαν απλώς η «σκανδάλη του όπλου». Το χέρι ήταν άλλου. Το δάχτυλο άλλου. Το στόχαστρο δεν εγνώριζαν που εστόχευε. Όλοι πια ξέρουμε ποιοι οργάνωσαν το έγκλημα εκείνο. Βεβαίως όχι οι Άραβες. Αυτοί έχουν πολιτισμό, παρ’ όλην την σημερινήν τους κατάντια. Η συνταγή παλαιά, δοκιμασμένη. Από τον καιρό της χονδρής βασίλισσας Βικτωρίας, όπου οι «υπερήφανοι Σάξωνες» χωνόντουσαν στις υποθέσεις των λαών του κόσμου, χωρίς κανείς να τους πταίει σε τίποτα, μόνο και μόνο για να μπορούν επάνω από το χυμένο νεανικό αίμα των αφελών λαών της Δύσεως, «άλλοι» να απλώνουν το εμπόριο τους και να βάζουν «χέρι» στους θησαυρούς της γης μέχρις σήμερον.

Οι Άραβες είναι πολλοί. Δεν μπορούν μόνοι τους να τους ξεκάμουν. Και είναι και εκείνος ο ναός ο μουσουλμανικός επάνω από τον δικό τους!!!(1) Θα χρησιμοποιήσουν λοιπόν τα παιδιά των «Γκόιμ»(2). Αυτά θα χύσουν το αίμα τους για τους δικούς τους σκοπούς! Οι αφελείς μέχρι αυνανισμού, Αμερικανοί, θα πεθαίνουν για την… πατρίδα τους, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και αλλαχού καθώς και για την… ειρήνη του κόσμου(sic!), ενώ στα πολυτελή γραφεία τους οι… «εκλεκτοί του Θεού» θα τρίβουν τα χέρια τους συγχαίροντες και βραβεύοντες τους εγκληματίες πρόεδρους και πρωθυπουργούς εντολοδόχους των, προδόται των λαών και των εθνών τους!

Επίστευαν, ότι η εξωφρενικώς τραγική πράγματι θέα της καταστροφής των «δίδυμων πύργων», θα εξέγειρε αλλόφρονας, εναντίον των Αράβων, τους λαούς της Δύσεως. Την… επάτησαν! Δεν έπιασε! 2500 εξαερωθέντες νεκροί πήγαν τζάμπα!!! Εξ΄άλλου εσχεδιάζετο, ήδη η επέμβασις στο Αφγανιστάν και η εισβολή στο Ιράκ, η πτώση των «δικτατόρων Αράβων από τους καταπιεσμένους λαούς των». Έπρεπε να ευρεθεί η αφορμή. Έπρεπε να αρχίση να καλλιεργείται το κατάλληλο κλίμα εναντίον των «εγκληματιών» Αράβων!

Δεν ενόχλησε ούτε τρίχα από τα βλέφαρα των ο πόνος, τα δάκρυα, η φρίκη που γέμισαν ανθρώπινες υπάρξεις, με το βαθειά απάνθρωπο αυτό έγκλημα! ΤΙΠΟΤΑ!! Δεν υπάρχει στα ΤΕΡΑΤΑ αυτά μέσα τους ΤΙΠΟΤΑ. Αν χρειασθή θα το επαναλάβουν, ίσως με άλλο τρόπο, σε άλλη μορφή!
Άλλωστε για όσους μπορούν να δουν, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει.

Κωνσταντίνος Νίκης


(1) Είναι το "Tέμενος του Ομάρ", o 3ος σε ιερότητα ναός των μουσουλμάνων, τον οποίον θέλουν να γκρεμίσουν οι Εβραίοι διότι είναι κτισμένος επάνω από τον Ναό του Σολομώντα τον οποίον ετοιμάζονται να ξανακάμουν.
(2) Έτσι αποκαλούνται από τους Εβραίους οι χριστιανοί. Σημαίνει "γουρούνι" και γράφεται στα ιερά τους κείμενα, στο βιβλίο τους "Ταλμούδ".





 
Οι δύο αυτές εκπλητικές, για το θράσος τους, εικόνες εδημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "'Εψιλον" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" στις 26 Αυγούστου και 9 Σεπτεμβρίου του 2001. Λιγότερο από μήνα πριν την  καταστροφή των δύο πύργων. Είναι ΦΟΒΕΡΕΣ!!! Τα αεροπλάνα (δύο), οι δίδυμοι πύργοι, ο ήλιος που παραπέμπει σε έκρηξη! Όλο το αποτρόπαιο σκηνικό! Και οι λεζάντες!!! Άσχετες προς οποιοδήποτε κείμενο (;;;;;), θρασύτατα προκλητικές στην προφητικότητα τους! 26 Αυγούστου : Να είσαι έτοιμος! Έρχεται δηλαδή το κακό. 9 Σεπτεμβρίου: Δύο ημέρες πριν το κακό. Τρέχα να σωθείς!! Τι συμβαίνει εδώ; Γιατί δεν επενέβη ο εισαγγελεύς; Γιατί κανείς δεν μιλά;
Όταν από τηλεοράσεως, ηρωτήθη άνθρωπος της εφημερίδας για τις εικόνες, απήντησε: Είναι κακό να κάνει κάποιος τζόκινγκ στη Νέα Υόρκη;
Να επέμβη ο εισαγγελευς όχι μόνον για το πώς εγνώριζε η εφημερίδα, αλλά και διότι θεωρούν χαχόλους τους Έλληνες.

26 Αυγούστου    ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ...


9 Σεπτεμβρίου   ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ...


Εξαιρετικά διαφωτιστικό για την "τρομοκρατική" επίθεση στους δίδυμους πύργους είναι το ντοκιμαντέρ "Loose change" του οποίου παράθέτουμε ένα απόσπασμα.


 Επισήμανση ιστολογίου: Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα