29 Αυγούστου 2013

Όταν θα δείτε τα κυπαρίσσια ανάποδα

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/8/2013 εκδήλωση – ομιλία με θέμα : ΠΑΤΡΙΣ- ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ-ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , από τον απόστρατο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων εθνικιστή  Ανδρέα Πετρόπουλο, παρουσία πολλών συναγωνιστών , μελών της ΕΔΗ καθώς και φίλων του εθνικισμού οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα ομιλιών των γραφείων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.
Το λόγο έλαβε ο Αρχηγός της ΕΔΗ ο οποίος αφού καλωσόρισε τους συναγωνιστές Πετρόπουλο , Σταυρόπουλο, Λαζαράτου, τους ευχαρίστησε για την τιμή που έκαναν στην ΕΔΗ να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Δ.Σ. για να μεταφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις πάνω στον εθνικισμό. 
  Κατόπιν πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής Ανδρέας Πετρόπουλος ο οποίος ξεκίνησε μεταφέροντας αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την αγάπη από όλες τις πατριωτικές - εθνικιστικές κινήσεις από όλη την Ελλάδα, ευχαριστόντας το προεδρείο της ΕΔΗ για την πρόσκληση και για τα έξοδα και τις θυσίες στις οποίες υπεβλήθη διότι όπως ανέφερε οι εθνικιστές δεν έχουν πολλά χρήματα, αλλά έχουν πίστη και αγάπη για την πατρίδα και το Έθνος και αυτό αναπληρεί όλες τις άλλες υλικές αδυναμίες.
Ο συναγωνιστής Ανδρέας Πετρόπουλος αναφέρθηκε  στις δυνατότητες της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ φυλής καθώς και την προσπάθεια που γίνεται από την σύσταση του πρώτου κοινοβουλίου μετά την ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ (ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ)του 1821 από τους Κωλέττη και Ζαΐμη για τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους μέχρι  και σήμερα. Ο σιωνισμός και η μασονία μέσω της παγκοσμιοποίησης και των διορισμένων κυβερνήσεων , με όπλο την λαθρομετανάστευση προσπαθούν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά της φυλής, και μέσω της τεχνικής οικονομικής κρίσης να ρίξουν το ηθικό και  την ψυχολογία των Ελλήνων. Αλλά εμείς δεν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και ψυχωμένοι να κάνουμε την επανάστασή μας.  
Επίσης αναφέρθηκε στα μεγάλα κακά του Ελληνικού Έθνους από τον κομμουνισμό με αποκορύφωμα την παραδοχή προδοσίας της Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα σε συνέδριο της ΚΝΕ στο Περιστέρι, ότι το 1922  ο κομμουνισμός συνέβαλε τα μέγιστα για τον αφανισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.Τρεις είναι οι μεγάλοι εχθροί του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ
Στην αίθουσα παραβρέθηκε και ο μεγάλος δάσκαλος και διαφωτιστής του εθνικισμού Σπυρίδων Σταυρόπουλος ένας από τους τελευταίους του εθνικιστικού κινήματος της 4ης Αυγούστου , ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση δίνοντας καίριες απαντήσεις σε ερωτήματα και ανησυχίες των παρευρισκομένων συναγωνιστών.
Η συζήτηση συνεχίστηκε  αργά την νύχτα με την ευχή όλων κάποια μέρα ο εθνικισμός να πάρει στα χέρια του την εξουσία και γι αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή . Πρέπει όμως όλοι να είμαστε ενωμένοι πειθαρχημένοι και αγαπημένοι έτσι ώστε την επόμενη μέρα της επανάστασης να μπορέσουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.   Την στιγμή αυτή θα την καταλάβουμε όλοι διότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Πετρόπουλος «Θα δείτε τα κυπαρίσσια ανάποδα» θέλοντας να τονίσει ότι το ξεκαθάρισμα θα είναι τόσο πολύ έντονο που θα γίνει μεγάλος πάταγος σε όλη την οικουμένη.
Η βραδιά έκλεισε με την αναφώνηση:
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ 
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΛΛΑΣ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 
 ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ