28 Μαΐου 2013

Η Κωνσταντινούπολις θα γίνει και πάλι ελληνική

     
Δεν πρόκειται περί εθνικής «κορώνας», ούτε για λυρισμόν συναισθηματικού πόνου, ούτε για ενδόμυχον διακαή πόθον εθνικού οραματισμού, ούτε για μοιρολόγι ενός ομιχλώδους θρύλου. ΟΧΙ! Πρόκειται για ακράδαντη βεβαιότητα και πολιτικόν «ρεαλισμόν», ιστορικήν κατάληξιν και θείαν μοίραν.

  Την Πόλιν θα την καταστήσωμεν, εκ νέου πρωτεύουσαν της αναγγενηθησομένης Ελληνικής Αυτοκρατορίας (ναι, αυτό θα γίνη) όταν η Τουρκία θα διαλυθή, ο Πόντος, η Καισάρεια, η Καππαδοκία, η Μικρά Ασία, στο μεγαλύτερο μέρος της, θα γίνουν και πάλιν ελληνικά εδάφη. Θα πίνουμε τον καφέ μας στον Βόσπορο, στον Γαλατά και στην Προποντίδα. Θα κάνουμε περιπάτους επάνω εις τα τείχη και θα παίρνουμε τα καραβάκια για τα Πριγκιποννήσια τα Σαββατοκύριακα.  Τα ερωτευμένα ζευγάρια θα δίνουν τα «ραντεβού» τους πίσω από τα αγάλματα των Αυτοκρατόρων μας, όταν ο ελληνικός ήλιος θα γέρνη πίσω από τα Δαρδανέλλια, όταν οι καμπάνες της Αγία-Σοφίας θα μυρώνουν τους ήχους τους στου δειλινού τ’ αρώματα.


     Υπομονή Έλληνες! Λίγο ακόμα! Λίγο ακόμα! Ο πόλεμος θα έλθη. Θα περάσουμε ακόμα άσχημες ημέρες εθνικού εξευτελισμού, ταπεινώσεως, στερήσεων και παρακμής. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με πολλούς. Με την σπείραν του Κοινοβουλίου. Με την μαφία των Αθηνών. Απαιτείται η εκτέλεσις 50.000 διεφθαρμένων, πρακτόρων και προδοτών. Το Έθνος εσάπισε. Πρέπει να επέλθη η ανακάθαρσις. 50.000 διεφθαρμένοι απομυώνουν καθημερινώς τον ελληνικόν ιστόν και εξανεμίζουν το εθνικόν φρόνημα. Ελληνοειδείς πολεμούν με λύσσαν κάθε τι το Ελληνικόν. Είναι η τελευταία τους προσπάθεια. Κάνουν ό,τι μπορούν. Με το Κράτος όργανόν τους. Δεν θα τα καταφέρουν. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ θα θριαμβεύσουν. Υπομονή ολίγον ακόμα.

             Εάν είναι γραφτό της η γενιά μας θα το δη. Την Πόλι την Επτάλοφη την κοσμοξακουσμένη, πρωτεύουσα να γίνη του Ελληνισμού. Εάν όχι, όσοι θα το απολαύσουν, ας μη ξεχάσουν: Όταν θα κοινωνήσουν μεσ’ την Αγία-Σοφιά κερί ν’ ανάψουνε και για εμάς που τόσο αγωνισθήκαμε και δεν προλάβαμε. Εάν. Αλλοιώς, μαζί θα περπατήσουμε στου Πέραν τα σοκάκια.

       Θαρσείτε Έλληνες! Μάχεται υπέρ και προ ημών, Στρατηγός Υπέρμαχος Σωτήρ η Παναγία Θεοτόκος. Και πάλιν έξεις Επτάλοφε το Κράτος. ΕΙΘΕ!!!


Εφημερίδα Ελληνοκρατία - Φύλλο Αγώνος 11


Επισήμανση ιστολογίου: Για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατή η απόδοση του κειμένου σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα.