25 Αυγούστου 2011

Εάν νικούσατε...

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Μόνο στην φάση της επιχειρήσεως «ΠΥΡΣΟΣ» 2200 αξιωματικοί και στρατιώτες του ελληνικού στρατού έδωσαν τη ζωήν των στον αγώνα για ελευθερία και φυλετική επιβίωση του γένους. Στους τάφους όλων των νεκρών έφτυσε η προδοτική και χριστοπατριδοκάπηλος δεξιά και ο διεφθαρμένος άθεος σοσιαλμαρξισμός. Το χυμένο αίμα ως ανάθεμα επάνω τους.

Ανοικτή επιστολή προς τους 3.008.771 ψηφοφόρους του αριστερού στρατοπέδου και τους 2.943.000 ριψάσπιδες ηττοπαθείς λαπάδες της άλλης πλευράς.
Στις 25 Αυγούστου 1948 αρχίζει η μεγάλη επίθεση. Στις 27 η μάχη έχει κριθεί. Στις 28 καταλαμβάνεται η κορυφή του Γράμμου. Στις 30 το φοβερό Κάμενικ. Ο πόλεμος τελείωσε. Στο Γράμμο κυμάτισε σε ένα κορμό δέντρου η γαλανόλευκη. Ότι με  αίμα κερδήθηκε τότε, χάθηκε αργότερα, στην οδό Πειραιώς, στην Λαχαναγορά, στην Ομόνοια, στα θέατρα, στα πανεπιστήμια, στο κοινοβούλιο μέσα. Σήμερα, 49 χρόνια αργότερα η νικήτρια τότε Ελλάς, έχει παραδοθεί στη μαρξιστική νοοτροπία, γλώσσα, κουλτούρα και σκέψη. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
«Εκείνος που δεν αντιδρά στο ψεύδος, γίνεται συνένοχος του ψεύδους. Εκείνος που δεν ερευνά είναι τυφλός. Εκείνος που δεν θέλει να ακούσει εγωιστής και μισαλλόδοξος. Εκείνος που δεν θέλει να πεισθεί, επικίνδυνος» (4η Οκτωβρίου φύλλο αγώνος 19)
«Στις 3 Δεκεμβρίου 1944 ξέσπασε στην Αθήνα το προσχεδιασμένο από τους Άγγλους και κομμουνιστές, ερυθρό συλλαλητήριο, απάρχη της κινήσεως προς κατάληψη της εξουσίας υπό των κομμουνιστών» (Ελληνοκρατία φύλλο αγώνος 3)
Απευθυνόμεθα προς όλους εσάς που ψηφίσατε τους κομμουνιστάς, τους σοσιαλμαρξιστάς, τους δήθεν «προοδευτικούς», τους «κουλτουριάρηδες» και τις όποιες πολιτικές των απολήξεις.
Απευθυνόμεθα προς εσάς που είτε από γνώσιν και ενσυνείδητον θέσιν, είτε από στιγμιαίαν ή εξ αντιδράσεως παρόρμησιν, είτε ωφελιμισμόν, συνεταχθήκατε με αυτούς που έχουν σαν ήρωες και παράδειγμα τους στυγερούς εγκληματίας και ανατροπείς της ελευθερίας, τον φρικτόν Αθηναικό Δεκέμβριον του 1944.
Απευθυνόμεθα σε εσάς επάνω από τα φρικτώς ακρωτηριασμένα σώματα χιλιάδων αθώων φτωχών Ελλήνων εργατών, δημοσιουπαλλήλων, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών, ιατρών, διδασκάλων, αξιωματικών, ιερέων, αστυνομικών.
Απευθυνόμεθα σε εσάς μέσα από τα ερείπια, τις καταστροφές, τις λεηλασίες, τα αποτρόπαια εγκλήματα, τα βασανιστήρια, τις χωματερές των ομαδικών τάφων του αιμοσταγούς ΣΑΣ «Δεκέμβρη». Μαζί μας ΔΕΝ έχουμε τους υπόλοιπους 2.943.061 ριψάσπιδες, ηττοπαθείς λαπάδες της άλλης πλευράς. Μαζί μας έχουμε τους 107.733 σφαγμένους ή υπερ ελευθερίας πεσόντας νεκρούς του Δεκεμβριανού σας κινήματος. Και σας ρωτάμε τι θα είχε συμβεί εάν νικούσατε; Εάν οι ιδικές ΣΑΣ δυνάμεις είχαν επικρατήσει τις εφιαλτικές για την Ελλάδα ΜΑΣ εκείνες χειμωνιάτικες μέρες; Πώς θα ήταν σήμερα η Πατρίδα; Εις ποίον κατάσταση θα ευρίσκετο σήμερα ο Ελληνικός λαός;
Κλείστε τα μάτια σας και σκεφθήτε. Αν τολμάτε δείτε την φρίκη που θα επακολούθουσε! Οι ερυθρές ΣΑΣ ορδές, κυρίαρχες του αττικού λεκανοπεδίου, επιβάλλουν το καθεστώς της τρομοκρατίας και του αίματος των μπολσεβίκων της Πετρουπόλεως το 1917. Αρχίζει το όργιον σφαγών καθ΄άπασαν την επικράτεια, καθόσον όλες τις Εθνικές Ομάδες Ελλήνων Ανταρτών (ΕΟΕΑ-ΕΔΕΣ) με δόλο και μπαμπεσιά τις έχετε ξεκάμει στον αγώνα σας εναντίον των … Γερμανών!!! Ο Ζέρβας εγκαταλείπει την Κέρκυρα ή την ανακηρύσσει ελευθέραν Ελλάδα με την έγκρισιν των πατρώνων ΣΑΣ Εγγλέζων, για να υπάρχει κάτι ανάλογο με την Φορμόζα και την Κίνα.

Παντού χάος και πανικός. Όσοι μπορούν, εγκαταλείπουν την χώραν. Εις τον Πειραιά και τα λιμάνια σκηνές Μικρασιατικής καταστροφής, με την διαφοράν ότι ο «στρατός» ΣΑΣ είναι φρικτότερος από τους Τσέτες του Κεμάλ. Πολιτικοί και χρηματάνθρωποι διαφεύγουν εις το εξωτερικόν. Το μίσος σας ξεσπάει στους «φασίστες» της φτωχολογιάς και των μικρομεσαίων. Η Ακρόπολις ανατινάζεται σύμφωνα με τις διαταγές του Φάνη (Μπαρζώτα) (1), προαίωνιον όνειρον των Εβραίων δημιουργών ΣΑΣ και στο υψηλότερο σημείο του κόσμου (2), υψώνεται η ερυθρά ΣΑΣ σημαία με το σφυροδρέπανο. Οι εκκλησίες καίονται, βεβηλώνονται και καταστρέφονται με μίσος. Οι σταυροί ρίπτονται χαμαί. Κάθε τι εθνικόν που σας θυμίζει την προδοσίαν ΣΑΣ εξαφανίζεται. Μουσεία, δημόσια κτίρια, σπίτια λεηλατούνται, ενώ οι πόρνες και τα λύματα της κοινωνίας που συγκροτούν τα στελέχη του «στρατού» σας παίρνουν τις μεγαλύτερες μίζες από τα κλεψιμέικα. Οι διακοναραίοι της «κυβερνήσεως του βουνού» κατεβαίνουν και εγκαθίστανται στις πολυτελείς βίλες της «μπουρζουαζίας» που τώρα μετονομάζονται σε πολυτελείς «βίλες του λαού»! Με βιασύνη τίθενται σε ενέργεια τα σχεδιαζόμενα σας από το 1921-1924. Συμφώνως με το «Τρίτο ταχτικό Συνέδριο» (1927), το «Τέταρτο ταχτικό Συνέδριο» (1928), Συμφωνίες 1934, Σύμφωνον Πετριτσίου (12 Ιουλίου 1943), Σύμφωνον Καρυδιών Εδέσσης (Ιανουάριος) 1944, 5η ολομέλεια ΚΕ του ΚΚΕ (30-31 Ιανουαρίου 1949), 2η ολομέλεια του Κ.Σ του ΝΟΦ (3-4 Φεβρουαρίου 1949) Βίτσι, Πράγα Βουκουρέστι, Μόσχα, Σόφια κ.α., η Μακεδονία παραχωρείται στην Ομόσπονδο Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Οι Βούλγαροι σπεύδουν και καταλαμβάνουν την Δυτική Θράκη και τα νησιά Λήμνο και Θάσο. Ολίγον αργότερα η Αλβανία προσαρτά την «Τσαμουριά» (Ήπειρο).
Οι Τούρκοι επωφελούμενοι της φοβερής συγχύσεως, με την άδειαν της Αγγλίας, καταλαμβάνουν τα Δωδεκάνησα. Οι Ιερολοχίτες αξιωματικοί που τα είχαν απελευθερώσει, συλλαμβάνονται και εξορίζονται. Αρχίζει να μεθοδεύεται η «ανεξαρτησία» της Κρήτης. Με τον καιρόν και με την καθοδήγησιν των Εβραίων δημιουργών σας, δημιουργείται αποσχιστικό κίνημα του «Κρητικού λαού» και η Κρήτη αποχωρίζεται από τον εθνικόν κορμόν.
Άλλο ένα ανεκπλήρωτον όνειρον του διεθνούς Σιωνισμού. Η Ελλάδα που απομένει γίνεται Σοβιέτ. Η ελληνική γλώσσα και η παιδεία εκχυδαΐζονται. Η ιστορία γράφεται εκ νέου από τον Γιάννη Κορδάτο!(3)
Ο Λεωνίδας, ο Κίμων, ο Θεμιστοκλής, ο Μέγας Αλέξανδρος ονομάζονται «σφάχτες» και «ιμπεριαλιστές» όπως και ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος, ο Ηράκλειος και ο Παλαιολόγος. Το 1821 «ταξικός πόλεμος» και ο Κολοκοτρώνης, ο Διάκος και ο Μπότσαρης «μπουρζουάδες, φασίστες και τσιφλικάδες». Ο Μακεδονικός αγών αποτελείται από «Έλληνες κομιτατζήδες, Παυλομελάδες, Τσούτους και Γαρέφηδες». Οι πόλεμοι του 1920 και 1940 «κατακτητικοί». Η Ορθοδοξία διώκεται ως «όπιον του λαού». Εκκλησίες και μοναστήρια (όσα εσώθησαν) κλείνουν και ότι πολύτιμον αρπάζεται ή δίδεται στο κόμμα. Στα μουσεία ότι θυμίζει παρελθόν ελληνικό εξαφανίζεται.
Η αρχαία Ελλάς διαχωρίζεται ως ξεχωριστός λαός με τον οποίον δε μας συνδέει τίποτα(4). Δια την τωρινήν Ελλάδα ως νέον λαόν, μείγμα διαφόρων εθνοτήτων, προτείνεται νέον όνομα. Παντού ογκώδη αγάλματα της «νίκης του λαού». Ηρώα σφαγέων, προδοτών και δολοφόνων, μνημεία μιας νέας ιστορίας. Μια νέα ηγέτις τάξις δημιουργείται. Η κομματική νομεκλατούρα. Οι κομματάνθρωποι. Δουλάνθρωποι της Μόσχας και των Σοβιέτ. Ο λαός νίκησε! Η «Δημοκρατία» νίκησε! Η Ελλάδα έχει παύσει να υπάρχει. Τέλειωσε. Παντού μιζέρια, φτώχεια, κακομοιριά. Δουλεία! Ο «Έλλην» κομμουνιστής είναι ο καλυτερος κομμουνιστής του κόσμου και ο μεγαλύτερος ανθέλλην!
Και τώρα ανοίξτε τα μάτια σας. Ξυπνάτε. Μη φοβάστε. Ευτυχώς και για εσάς, χάσατε. Για να μπορείτε να ζείτε ελεύθερα και  να φτύνετε αυτούς που σας διετήρησαν ελεύθερους. Για να κτίζετε βίλλες και μέγαρα όπως ο Θοδωράκης και ο καπετάν Γιώτης. Να παίρνετε παχυλές συντάξεις και μισθούς όπως ο Μάρκος. Να ψωνίζετε μοντελάκια από το Κολωνάκι, όπως η Δαμανάκη. Να παχαίνετε καπιταλιστικώς, όπως η Παπαρήγα και να αδυνατίζετε μετά με τις αμερικάνικες δίαιτες. Να διασκεδάζετε στα μπουζούκια, στο «Πίκολο Μόντο», στα στριπ-τιζ, στις βίλλες με τις πισίνες φορώντας μεταξωτές γραβάτες και πουκάμισα, όπως οι σοσιαλμαρξιστές του ΠΑΣΟΚ. Να καίτε κτίρια και μνημεία, καταστήματα, ανθρώπους, περιουσίες ατιμωρητί, όπως οι «αναρχικοί». Να προστατεύετε και να προβάλλετε την ομοφυλοφιλίαν και τα ναρκωτικά ως «ελευθερίαν επιλογής». Να βλαστημάτε τους προγόνους, την ιστορίαν, την πίστιν μας, την Εκκλησίαν. Να εισπράττετε αναιδέστατα συντάξεις, μισθούς, αποζημιώσεις από το κράτος που προσπαθήσατε να διαλύσετε. Να διαλύετε, απομονώνετε, αποσυνθέτετε την κοινωνίαν που σας φιλοξενεί και που θελήσατε να εξοντώσετε. Να διασκεδάζη η νεολαία ΣΑΣ στις ντίσκο με «σινιέ» μοντελάκια και αμερικάνικη μουσική. Να χαίρεσθε τα αγαθά ενός πολιτισμού που θελήσατε να καταστρέψετε. Να μιλάτε για υγιεινούς τρόπους ζωής, πουλώντας ακριβά προιόντα διαίτης σε τιμές πληθωρισμού (μη χάσετε), μετατρέποντας την πολιτικήν σε επικερδές εμπόριον, όπως οι κατ΄ελάχιστον αστείοι οικολόγοι. Να αισθάνεσθε παντού και πάντα ως αφεντικά εις τον τόπον που πνίξατε στο αίμα και θελήσατε να υποβαθμίσετε σε επίπεδο σταύλου. Έχετε το θράσος και την αναίδειαν χιλίων πιθήκων, την προκλητικότητα της μαϊμούς.
Θα ευχόμαστε να είχατε κερδίσει. Να λυώνατε στην φτώχεια και την τυρρανία, όπως οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας. Γιατί τότε θα ήσαστε οι πρώτοι που θα εξεγείρεσθο κατά του τυρράνου. Αλλά η Ελλάδα ΜΑΣ (η δική ΜΑΣ) θα είχε ήδη χαθεί.
ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στους αγωνιστάς της μάχης του ΕΘΝΟΥΣ τον Δεκέμβριον του 1944, του Γράμμου – Βίτσι, 1946-1949. Αυτούς που επρόδωσε η επικατάρατη Δεξιά της ΕΡΕ, της Ν.Δ, της ΠΟΛ.ΑΝ και των υπόλοιπων γελοίων αστικών κομμάτων.

(1)        Η διαταγή εδόθη από τον Φάνη (Μπαρτζώτα) προς τον Ι.Λογοθετίδη του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ο οποίος απορών εζήτησεν επιβεβαίωσιν για να λάβη την έγκρισιν ολόκληρου του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ. Ήδη όμως εκινδύνευσε να αιχμαλωτισθή από την προελαύνουσα 3η Ορεινή Ταξιαρχίαν Ρίμινι και συνεπτύχθη, αφήσας ανέπαφον το υπέρλαμπρον μνημείον.
(2)       Το είπε αυτό ο Άγγλος ιστορικός Τόϋνμπυ δια την Ακρόπολιν.
(3)       Ο βρωμερότερος προδότης του ελληνικού έθνους. Κομμουνιστής, «συγγράψας» την ιστορία του ελληνικού έθνους υπό μαρξιστικήν θεώρησιν.
(4)        Το είπε ο Μίκης Θεοδωράκης σε μεσημβρινή εκπομπή εις την τηλεόρασιν κατά τον εορτάσμόν της 25ης Μαρτίου. «Εμείς δεν έχουμε καμιά συγγένεια με τους αρχαίους Έλληνες. Είμαστε ένα μείγμα λαών που απλώς μιλάμε την ελληνική γλώσσα». Αυτόν η ελεεινή Δεξιά θα τον χρίσει αργότερον υπουργόν της!
Εφημερίδα ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ - Φύλλο Αγώνος 23 - Αύγουστος 1997
(αναδημοσίευση από Φύλλο Αγώνος Ιανουαρίου 1994)

Επισήμανση ιστολογίου: Για τεχνικούς λόγους δεν εμφανίζεται το κείμενο στην αυτούσια μορφή του σύμφωνα με το πολυτονικό σύστημα τονισμού.